Reikimester Birgit Stephensen

+45 25 71 04 13

bstep@mail.dk

CSS Popup Menus Css3Menu.com

 

Mine metoder

Jeg interesserer mig for det enkelte menneskes energistruktur med alle de fysiske og psykiske ubalancer. Og for hvad der skal til for at fremskynde en helbredelsesproces, så der sker en bedring.

Jeg lægger vægt på, at man skal kunne komme til mig med alle problemstillinger.

Jeg starter som regel med at lytte til klienten og med hurtigt at scanne auraen. Det giver mig indsigt I, hvad der vil være en effektiv behandlingsmetode i det enkelte tilfælde. Chok og traumer fra barndommen eller tidligere liv er måske årsagen til ubalancen. Måske er auraen for åben og modtagelig i forhold til omgivelserne eller måske sidder auraen simpelthen skævt eller på anden måde forkert på personen. Måske har klienten det svært med overgangsfaser som f.eks. skilsmisse, flytning, jobskifte, dødsfald blandt de nærmeste, pensionsalder eller, når børnene flytter hjemmefra. Eller måske er der tale om egentlige fysiske lidelser.

Jeg holder af at anvende forskellige metoder og teknikker i behandlingen. Det kan være Reiki  håndspålæggelse, regressionsterapi, krystalhealing, psykisk healing, fjernhealing, earthing, lydhealing, Hopi – ørelys, aurategning, chakrabalancering, blomsteressenser (Bachs og andre), indre –barn-terapi og gerne kontakt til andre dimensioner, hvor vi har vore afdøde og åndelige hjælpere.

Tidligere klienter beskriver, at de kommer igen hos mig, fordi de møder forståelse, medfølelse, indføling og stor tryghed. Og at jeg har stort held med at finde ind til kernen af den udfordring, de kommer med. Og derefter bringe dem videre på en god måde. Mit udgangspunkt er, at enhver behandling skal virke så klienten oplever en bedring. I modsat fald stopper vi senest efter to behandlinger.

Priser for behandling

500 kr pr. time
Halv pris for børn og unge under 18.
Healing/ Reiki og regressionsterapi varer 2 timer.

 

 

Jeg interesserer mig for det enkelte menneskes energistruktur med alle de fysiske og psykiske ubalancer. Og for hvad der skal til for at fremskynde en helbredelsesproces, så der sker en bedring.